Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

Família

Respostes àgils i concretes a qüestions i problemes derivats de relacions familiars: matrimonial, filiació i tuteles.

Civil

Els nostres advocats l'assessoraran en totes les matèries pròpies del Dret Privat, i defensaran els seus interessos en tota classe de litigis i procediments civils.

Mercantil

Rebi assessorament legal en dret mercantil, tributari i societari per a la seva activitat professional o empresarial.

Penal

Necessita una defensa lletrada que vetlli pels seus drets? Vol exercitar accions penals contra algú? Està sent investigat en un procediment judicial? Consulti als nostres advocats de l'especialitat penal.

Vivenda i lloguer

Rebi assistència lletrada des del mateix moment en el qual es redacta el contracte de lloguer, fins a la defensa dels seus interessos en tot tipus de procediments judicials arrendaticis.

Vicis ocults

El nostre despatx d´advocats de Barcelona presta assessorament legal i assistència jurídica en matèria de vicis ocults en vendes a tot tipus de vehicles e inmobles

Herències

L'assessorem des del moment inicial en tot tipus de procediments judicials relatius a herències.

Laboral

Acomiadaments, càlcul de quitances, reclamacions salarials, mobbing… Els nostres advocats de l'àrea de dret laboral li prestaran assistència legal tant si és empresari com a treballador.

Totes aquestes especialitats, les prestem de forma presencial en el nostre despatx d'advocats. A més, i respecte a determinats assumptes, si ho desitja, pot rebre assessorament sense necessitat de desplaçar-se al nostre despatx. Consulti els nostres serveis legals online.