Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

ADVOCAT PER TELÈFON LÍNIA 807:

A través d'aquest servei, li oferim la manera més ràpida, còmoda i econòmica per rebre assessorament legal. La seva trucada serà atesa directament per un advocat col·legiat amb àmplia experiència que li podrà oferir una orientació als dubtes legals que ens plantegi. L'horari d'aquest servei és de dilluns a dijous de 9:30 a 20h, i divendres de 9:30 a 19h, excepte dies festius local o nacionals. El servei es podrà donar fora d'aquestes franges i en funció de la disponibilitat dels nostres advocats.


Truqui'ns al:

Honoraris

Servei d'assessorament legal telefònic prestat per AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP, despatx d'advocats amb domicili a Barcelona, carrer Mallorca 272-276, 7è 3ª. Cost màxim per minut: 1,21€ desde xarxa fixa i 1,57€ desde xarxa móvil, impostos inclosos. Tingui present que, de conformitat amb la legislació vigent, la trucada té una duració màxima de 30 minuts.