Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

Privacitat i protecció de dades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP
Finalitat
 1. Prestar la informació o serveis que ens sol·liciti.
 2. Poder-li enviar el nostre butlletí comercial i realitzar comunicacions informatives i publicitàries dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics (mail, etc..) 
 3. Publish and answer in our Blog the comments you make in the section 'Leave a comment' that appears in the forms enabled of our blog
Legitimació Consentiment del interessat.
Destinataris No se cediran dades a tercers excepte per obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com expliquem a la informació addicional.

1. Responsable:

 • Titular: AOB ABOGADOS LEGAL SERVICESL SLP, societat que opera amb la marca comercial “AOB ABOGADOS”
 • Domicili social: C/ Mallorca 272-276, 7º 3ª
 • CIF B66173055
 • E-mail: clientes@aobabogados.com
 • Telèfon: +34 93 331 92 94
 • Per més informació i normes deontològiques pròpies, consulti el nostre avís legal

2. Finalitat:

Les dades de caràcter personal que ens proporcioni a través dels formularis de la pàgina de contacte de www.aobabogados.com o www.aobabogados.cat (d'ara endavant 'Lloc web') així com els que ens faciliti en el futur, seran incorporats a un fitxer de dades titularitat d’ AOB ABOGADOS i mantingut sota la responsabilitat del despatx.

La finalitat d'aquest fitxer és:

 1. gestionar la relació d’ AOB ABOGADOS amb els usuaris del Lloc web i proporcionar la informació que ens sol·licitin i poder prestar adequadament els serveis que ens contractin i haguem de prestar, així com poder complir amb les obligacions derivades de la prestació dels mateixos (facturació, comptabilitat, etc..).
 2. A més, ens servirà per mantenir-li informat sobre els nostres serveis i productes, mitjançant l’enviament d'informació comercial, podent utilitzar per aquesta finalitat l'adreça de correu electrònic o altres dades de contacte facilitades per l'usuari.
 3. En cas que vostè hagi deixat les seves dades a “Deixar comentari” d'algun dels nostres articles del nostre Blog, a més ens servirà per publicar el seu comentari amb el nom facilitat (no publicant-se el seu correu electrònic).

La informació que facilita en els formularis de recollida de dades és voluntària; no obstant això, en cas que no ens indiqui determinades dades imprescindibles per prestar el servei o complir amb obligacions legals o fiscals, no podrem prestar-te el servei. Serà la seva obligació mantenir actualitzades les dades. Qualsevol manifestació falsa o inexacta que es produeixi com a conseqüència de les dades aportades, així com els perjudicis que tal informació pogués causar a AOBABOGADOS, seran responsabilitat de l'usuari.


3. Temps de conservació:

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació contractual, no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat i no hagin d'eliminar-se per ser necessaris per al compliment d'una obligació legal o per a la formulació, exercici i defensa de reclamacions (a títol informatiu es fa constar que en virtut de la Llei de Prevenció i Blanqueig de Capitals, s’estableix l'obligació legal de conservar els documents durant un període de 10 anys des de la finalització del encàrrec professional).

Les dades facilitades consistents nom i cognoms, DNI, Adreça, telèfon i correu electrònic els conservarem i guardarem a l'efecte de poder-li remetre informació comercial del nostre despatx i remetre-li els nostres butlletins o newsletter o informació comercial del despatx, i això, fins que l'usuari manifesti la seva negativa a rebre'ls o exerceixi el seu dret a supressió.

Les dades i comentaris i respostes que es publiquin a l'apartat de “Deixar un comentari”, es conservaran i mantindran publicats al Blog del nostre web i accessible a tots els usuaris de la web, sempre que aquest apartat web continuï vigent, i fins que l'usuari no manifesti el seu desig suprimir-ho. A la pàgina web no es publicarà el correu electrònic de l'usuari.


4. Legitimació:

La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment.


5. Destinataris:

AOB ABOGADOS no comunicarà les dades personals a tercers amb excepció del compliment de les obligacions legals vinculades amb la nostra prestació de serveis (obligacions administratives, fiscals i tributàries, judicials, etc) sent per tant destinataris les administracions públiques, jutjats i organismes oficials als quals hàgim de comunicar les seves dades en compliment de les citades obligacions.

AOB ABOGADOS solament permetrà l'accés a les dades personals a aquells dels seus administradors, col·laboradors o persones depenents que necessitin accedir a les dades personals per raó de l'activitat que desenvolupin en el marc dels serveis contractats.

AOB ABOGADOS contracta els serveis de gestoria a EDUARD ESCATLLAR i de proveïdor de hosting i correu electrònic a DINAHOSTINGSL, empreses que han signat el corresponent contracte encarregat de tractament de dades. Les seves dades personals seran cedits exclusivament (i només en el cas que sigui necessari) a aquestes empreses.

Per a l'enviament de newsletters o butlletins de notícies és possible que utilitzem l'eina Mailchimp que pertany a la companyia nord-americana The Rocket Science Group, LLC. No es tracta d'una cessió de dades, sinó que les dades només s'usaran per aquesta plataforma única i exclusivament per remetre els butlletins. Pots trobar informació sobre aquesta companyia i la seva política de privadesa aquí . A més, aquesta companyia es troba adherida al protocol Privacy Shield que permet les transferències internacionals de dades entre la Unió Europea i Estats Units.

Si utilitzes els nostres serveis jurídics online de consultes online via web i consultes per videoconferència has de saber que els pagaments per targeta de dèbit o crèdit es realitzen a través de la passarel·la de pagaments segura de Braintree, un servei de PayPal (Europe) S.à r.l. AOB ABOGADOS no emmagatzema informacions de targetes de dèbit o crèdit dels clients. AOB ABOGADOS utilitza els serveis de Braintree per processar totes les transaccions amb targeta. Pots obtenir més informació de la política de privadesa de Braintree fent clic aquí.


6. Drets:

Els usuaris i les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies, i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.  AOB ABOGADOS deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

L'usuari podrà exercir els esmentats drets a qualsevol moment, mitjançant escrit dirigit a la següent adreça de correu electrònic a clientes@aobabogados.com o al domicili de AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP situat a Barcelona, carrer Mallorca 272-276, 7º 3. Per poder tramitar la sol·licitud d'exercici de drets, serà necessari comprovar la identitat de l'usuari, per la qual cosa, en aquesta comunicació, haurà d'incloure nom i cognoms, petició en què es concreta la sol·licitud, direcció a efectes de notificacions, data, signatura i fotocòpia del DNI o un altre document vàlid identificatiu. L'exercici d'aquests drets no afectarà de cap manera a l'accés a la pàgina web.

La persona de contacte en matèria de protecció de dades, així com para qualsevol gestió relativa als seus drets de protecció de dades és DANIEL SOT TORRES.

Per a més informació sobre l'exercici de drets, pot acudir a la web de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, la qual a més, resulta l'autoritat competent on pot dirigir les seves reclamacions. No obstant això, som escrupolosos amb la Llei i qualsevol incidència podrà ser resolta. Posi's en contacte amb nosaltres en clientes@aobabogados.com o truqui'ns gratuïtament al 900 670 955


7. Modificació de la política de privadesa:

AOB ABOGADOS podrà modificar la present Política de Privadesa a qualsevol moment, sent publicades les successives versions en el Lloc web https://www.aobabogados.cat/privacitat. En qualsevol cas, AOB ABOGADOS comunicarà amb previ avís les modificacions de la present política que afectin als usuaris.

La present Política de Privadesa es troba actualitzada a data 18 de maig de 2018.