Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

SERVEIS QUE PRESTEM A L’ESPECIALITAT DE VICIS OCULTS:

Els nostres advocats tenen una gran especialització en matèria d'accions per vicis ocults, és a dir, en accions extrajudicials o judicials que tenen el seu origen en la compra o venda de coses que eren defectuoses al moment de la venda, i que no van ser detectades al no ser identificades al moment del lliurament.

L'existència de vicis ocults poden facultar al comprador a exercir una sèrie d'accions legals contra el venedor que poden anar, depenent dels casos, des d’una minoració en el preu fins a la devolució total de l´import i de l’objecte comprat. En el nostre despatx ens ocupem tant d'iniciar la reclamació, com de dur a terme la defensa d'un venedor davant la reclamació a la qual s’hagi vist sotmès. Donat l'escàs marge temporal que la llei faculta a aquesta reclamació, els nostres advocat seran especialment àgils i eficaços en aquest tipus de procediments.

Matèries que inclou

  • Reclamació de vicis ocults en compravendes de cotxes i furgonetes.
  • Reclamació de vicis ocults en compravendes de motocicletes.
  • Reclamació de vicis ocults en compravendes d'habitatges i locals.
  • Reclamació de defectes ocults en vendes de llanxes, vaixells i altres vehicles.
  • Reclamació de defectes en compravendes de qualsevol objecte i cosa.