Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

Daniel SOT TORRES

Daniel SOT TORRES, és advocat i soci d’AOB Advocats. És l´advocat coordinador de les Àrees de Dret Civil i Dret Penal de la nostra oficina de Barcelona.

Es va llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona i ha realitzat formació específica a través de cursos, tallers i ponències de temes relacionats amb les Àrees de les quals és coordinador. A més, disposa de la titulació específica que li permet actuar davant la jurisdicció penal de menors. Amb més d'onze anys d'exercici professional, forma part de l´Il·lustre Col·legi d´Advocats de Barcelona, amb el número 30.673.

El caràcter vocacional de la professió fa que a més, presti els seus serveis en el Torn d'Ofici de la demarcació de Barcelona a les especialitats de Penal, Violència Domèstica i Menors.