Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK
CONTRACT REVIEW ONLINE
Responsable AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP
Finalitat
  1. Prestar la informació o serveis que ens sol·liciti.
  2. Poder-li enviar el nostre butlletí comercial i realizar les comunicacions informatives i publicitàries dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics (mail, etc..)
Legitimació Consentiment del interessat.
Destinataris No es cediran les dades a tercers, excepte en supòsits d’obligacions legals.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, como s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la información addicional i detallada en el nostre apartat Política de Privacitat

Descripció

Desconeix el significat d'alguna clàusula? Coneix tot els drets i obligacions que li lliguen contractualment? Vol saber si una clàusula pot ser declarada abusiva o il·legal? Els nostres advocats revisen i analitzen la validesa legal de qualsevol contracte/document amb total confidencialitat.

Procediment

  1. Ompli el formulari, indicant els dubtes que se li plantegen respecte al contracte que vol que li revisem.
  2. Ens ha de fer arribar una còpia del contracte per correu electrònic (atencionalcliente@aobabogados.com) o Fax (93 122 08 91). En un termini no superior a 24 hores ens posarem en contacte amb vostè per a facilitar-li un pressupost sense cap tipus de compromís.
  3. En cas que vostè estigui conforme amb els honoraris, i un cop hagi procedit a l’abonament, en un termini màxim de 2 dies laborables li remetrem les respostes, a l'adreça de correu electrònic que ens hagi indicat.