Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

REDACCIÓ DE CONTRACTES I DOCUMENTS LEGALS ONLINE

Responsable AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP
Finalitat
  1. Prestar la informació o serveis que ens sol·liciti.
  2. Poder-li enviar el nostre butlletí comercial i realizar les comunicacions informatives i publicitàries dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics (mail, etc..)
Legitimació Consentiment del interessat.
Destinataris No es cediran les dades a tercers, excepte en supòsits d’obligacions legals.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, como s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la información addicional i detallada en el nostre apartat Política de Privacitat

Descripció

Els nostres advocats redacten de forma online, i sense que es tingui que desplaçar a les nostres oficines, tot tipus de contractes jurídics i documents legals. Entre els contractes més habituals que preparem es troben els contractes de lloguer, contractes per autònoms, contractes de préstec, contractes d'agència… També si ho desitja, podem preparar tot tipus de cartes o comunicacions a llogaters, deutors, treballadors…

Exposi'ns en el formulari, de forma detallada, el contracte o carta o document que necessita i li realitzarem un pressupost sense compromís.

Procediment

  1. Ompli el formulari exposant de forma detallada el contracte que necessita.
  2. En un termini màxim de 24 hores laborables ens posarem en contacte amb vostè per facilitar-li, sense compromís, un pressupost.
  3. En cas de que hi estigui conforme en el pressupost, i hagi abonat els honoraris, li prepararem el contracte o document en un màxim de 2 dies laborables.