Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

Qui som?

Som un despatx d'advocats de Barcelona, creat al 2005, que ofereix assessorament legal integral a particulars i empreses. El nostre despatx disposa d’oficines col·laboradores a Madrid i a d’altres punts d'Espanya, amb les quals compartim no només una mateixa filosofia i forma de treballar, sinó també la mateixa manera de veure la nostra professió.

L’alta especialització dels nostres advocats ens permet poder atendre qualsevol necessitat jurídica que els nostres clients puguin plantejar, ja sigui en l’esfera privada com en la professional. Ens mou proporcionar solucions pràctiques i reals als problemes dels nostres clients.

Assessorem de forma preventiva. Ens agrada preveure situacions conflictives i evitar problemes als nostres clients, però també oferim la millor resposta jurídica davant de fets imprevisibles o inevitables.

Formació, compromís i empatia són qualitats que formen part de l'ADN dels integrants de l'equip d’AOB Advocats. Per a nosaltres, l'exercici del dret no és només una professió, sinó nostra vocació.

Per saber més sobre AOB Advocats i conèixer les nostres dades corporatives, registrals i fiscals, pot consultar la informació legal.

El nostre equip Especialitats Contacte