Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK
Els nostres advocats s’encarreguen de reclamar extrajudicial i judicialment tot tipus de deutes. Realitzem els requeriments necessaris per al cobrament de deutes per impagaments de lloguer, impagaments de factures, impagaments de veïns de quotes ordinàries i extraordinàries…
Responsable AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP
Finalitat
  1. Prestar la informació o serveis que ens sol·liciti.
  2. Poder-li enviar el nostre butlletí comercial i realizar les comunicacions informatives i publicitàries dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics (mail, etc..)
Legitimació Consentiment del interessat.
Destinataris No es cediran les dades a tercers, excepte en supòsits d’obligacions legals.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, como s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la información addicional i detallada en el nostre apartat Política de Privacitat

Descripció

Procediment

  1. Ompli el formulari exposant l'origen del deute i la quantia del deute.
  2. En un termini màxim de 24 hores laborables ens posarem en contacte amb vostè per facilitar-li, sense compromís, un pressupost per a la reclamació.
  3. En cas que accepti el pressupost, i hagi abonat els honoraris, iniciarem de forma immediata les gestions de reclamació per recuperar l'import que se li degui.