Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

REALITZAR CONSULTA LEGAL ONLINE PER VIDEOCONFERÈNCIA

Ompli el següent formulari i coordinarem un dia i hora a fi de que un dels nostres advocats pugui donar resposta als seus dubtes jurídics a través del servei de videoconferència. Estigui on estigui, li proporcionarem solucions als seus problemes legals.

Responsable AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP
Finalitat
  1. Prestar la informació o serveis que ens sol·liciti.
  2. Poder-li enviar el nostre butlletí comercial i realizar les comunicacions informatives i publicitàries dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics (mail, etc..)
Legitimació Consentiment del interessat.
Destinataris No es cediran les dades a tercers, excepte en supòsits d’obligacions legals.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, como s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la información addicional i detallada en el nostre apartat Política de Privacitat

Descripció

Rebi assessorament legal pels nostres advocats com si estigués a les nostres oficines a través del servei de videoconferència.

Preu consulta legal per videoconferència 20 min = 35.00€
40 min = 55.00€
60 min = 70.00€

IVA inclós

Els nostres advocats garanteixen el 100% de confidencialitat a la seva consulta S'accepten targetes Les dades de la seva consulta, segurs, mitjançant l’enviament encriptat SSL

Procediment

A AOB Advocats li oferim la possibilitat de realitzar consultes a través del servei de videoconferència, evitant d’aquesta manera desplaçaments.

A través d'aquest servei podrà connectar-se amb un advocat o advocada vía Skype que li resoldrà, com si vostè estigués presencialment a les nostres oficines, els dubtes legals que tingui.

Ompli el formulari i realitzi el pagament dels honoraris en funció de la durada de la videoconferència. En menys de 24 hores laborables ens posarem en contacte amb vostè per confirmar la cita.

Requisits necessaris:
  1. Disposar d'un ordinador connectat a Internet amb el programari Skype instal·lat i actualitzat. Pot descarregar l'última versió d’ Skype des d'aquest enllaç extern.
  2. Disposar de webcam (optatiu) en el seu equip informàtic juntament amb un micròfon i uns auriculars o altaveus.
  3. Connectar-se el dia i hora acordat per correu electrònic una vegada hagi omplert el formulari que trobarà en aquesta pàgina i hagi procedit al pagament dels honoraris.