Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

Coronavirus: Queda't a casa! Els nostres advocats presten serveis legals onlineSeguint les directrius de les autoritats competents arran de l'estat d'alarma originat per la propagació del Coronavirus, el nostre despatx no prestarà serveis presencials en les nostres oficines de Barcelona, Madrid i València.


Per responsabilitat social, ens quedem a casa, però treballem des de casa. Per això, si tens qualsevol dubte o necessites d'assessorament legal online, els nostres advocats podran ajudar-te.


Per a això, el nostre despatx d'advocats té  habilitats els següents canals online  per a rebre assessorament legal:

- Servei de consultes legals via correu electrònic. Tan sols has d'emplenar el formulari i en 24 hores rebràs resposta per correu electrònic.

- Servei d'assessorament per videoconferència: Necessites una connexió a internet, coordinem una hora i dia per a connectar-nos, i un dels nostres advocats especialista en la matèria sobre la qual versi la teva consulta respondrà als teus dubtes legals.

- Servei d'assessorament legal per telèfon: Si necessites una resposta legal telefònica, contacta amb el nostre servei telefònic per tarifació addicional (excepte consultes de dret laboral o fiscal).

- Redacció de contractes o documents: Si necessites que un dels nostres advocats prepari un document o contracte, utilitza aquest servei. T'enviarem un pressupost sense compromís.

Si tens dubtes de com utilitzar aquests serveis pots telefonar-nos al 900 670 955 o al 93.331.92.94. Recorda que prestem assessorament en dret de família, dret civil, lloguers, herències, penal, vicis ocults, laboral… (a través del servei d'assessorament legal telefònic no prestem el servei de laboral)

Desitgem que aviat, entre tots, aviat poguem controlar,  prevenir i curar el Coronavirus i poder-vos atendre, com és habitual, en les nostres oficines.

0 Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Responsable AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP
Finalitat
  1. Publicar i contestar al nostre blog els comentaris que feu a l'apartat 'Deixa un comentari' que apareix en el formulari habilitat dels posts del nostre blog. A la nostra web apareixerà publicat el nom i cognom facilitat i el seu comentari (mai publicarem el seu correu electrònic)
  2. Poder-li enviar el nostre butlletí comercial i realizar les comunicacions informatives i publicitàries dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics (mail, etc..)
Legitimació Consentiment del interessat.
Destinataris No es cediran les dades a tercers, excepte en supòsits d’obligacions legals.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, como s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la información addicional i detallada en el nostre apartat Política de Privacitat