Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

AOB Advocats participa a la 4ª Edició de la Fira Internacional de l'Advocacia.

La setmana passada es va celebrar a l'Il·lustre Col·legi d'advocats de Barcelona la 4a Fira Internacional de l'Advocacia.

El nostre despatx no podia faltar a aquesta cita en què vam tenir l'oportunitat de compartir amb altres despatxos d'advocats experiència i coneixement jurídic en un entorn internacional.

L'esdeveniment, organitzat per l'Il·lustre Col·legi d'advocats de Barcelona,  té per objecte intercanviar experiències amb altres despatxos d'advocats i millorar la seva gestió, així com afavorir sinèrgies.

A la foto, Agustí Sot, soci-advocat del despatx juntament amb altres companys.0 Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Responsable AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP
Finalitat
  1. Publicar i contestar al nostre blog els comentaris que feu a l'apartat 'Deixa un comentari' que apareix en el formulari habilitat dels posts del nostre blog. A la nostra web apareixerà publicat el nom i cognom facilitat i el seu comentari (mai publicarem el seu correu electrònic)
  2. Poder-li enviar el nostre butlletí comercial i realizar les comunicacions informatives i publicitàries dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics (mail, etc..)
Legitimació Consentiment del interessat.
Destinataris No es cediran les dades a tercers, excepte en supòsits d’obligacions legals.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, como s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la información addicional i detallada en el nostre apartat Política de Privacitat