Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

AOB Advocats participa com a ponent en una de les conferències organitzades en el 2n Congrés de l'Advocacia de Barcelona

Daniel Sot, soci-advocat de la nostra firma, ha participat com a ponent en una de les conferències que s'han organitzat en el marc del 2n Congrés de l'Advocacia de Barcelona, ​​celebrada a l'il·lustre Col·legi d'advocats de Barcelona.

Aquest Congrés, permet a professionals del sector, assistir durant dos dies a xerrades i conferències formatives relacionades amb el món del Dret i la professió.

La intervenció es va realitzar a la Conferència: "La contractació de Serveis Jurídics al segle XXI: Despatxos on line" i va tenir un gran èxit de participació, en la qual es va tenir l'oportunitat de conèixer i debatre sobre el present i futur dels serveis online en l'entorn jurídic.

El nostre despatx porta ja anys apostant per la prestació de serveis jurídics online , motiu pel qual, la nostra participació com a ponents va ser per a nosaltres,  un nou reconeixement a la nostra aposta per aquest tipus de serveis els quals son cada vegada més utilitzats i  valorats pels nostres clients.