Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

AOB Advocats col·labora amb Losmejores7.com per assessorar aquesta empresa en seu compliment de la RGPD

AOB Advocats ha col·laborat recentment amb el portal de coomparatives "Los Mejores 7"  – Thebest7.com en la seva versió en anglès - per implementar la seva política de privadesa i cookies a la RGPD,   que com es conegut,  va entrar en vigor el 25 de maig d'aquest any.


L'objectiu de la RGPD es reforçar i donar control a les persones sobre les seves dades personals en internet i afecta a totes les pàgines d'internet que tenen usuaris en la Unió Europea.

Estem molt agraïts per la confiança que aquest portal web ha dispositat en el nostre despatx.

Recorda que si necessites ajuda per assegurar-te que  la teva web la tens adaptada al nou Reglament General de Protecció de Dades, pots  contactar amb nosaltres a fi de que et podem assessorar.

0 Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Responsable AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP
Finalitat
  1. Publicar i contestar al nostre blog els comentaris que feu a l'apartat 'Deixa un comentari' que apareix en el formulari habilitat dels posts del nostre blog. A la nostra web apareixerà publicat el nom i cognom facilitat i el seu comentari (mai publicarem el seu correu electrònic)
  2. Poder-li enviar el nostre butlletí comercial i realizar les comunicacions informatives i publicitàries dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics (mail, etc..)
Legitimació Consentiment del interessat.
Destinataris No es cediran les dades a tercers, excepte en supòsits d’obligacions legals.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, como s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la información addicional i detallada en el nostre apartat Política de Privacitat