Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

AOB participa a la Jornada sobre Responsabilitat dels administradors i directius de Pimes


Daniel Orgué, responsable de l'Àrea mercantil del nostre despatx va participar el passat 26 de setembre de 2018 com a ponent en la Jornada "Reponsabilitat d'administradors i directius de Pimes i societats no cotitzades: Com evitar riscos?" que va organitzar ETL GLOBAL a la seva seu de Barcelona.


En aquesta jornada han intervingut altres ponents de reconegut prestigi com Jose Manuel Calavia Molinero, catedràtic de Dret Mercantil de la Universitat de Barcelona,  Borja González Anta, assessor fiscal i Miguel Albasanz, assessor del departament laboral  del despatx juridic EJASO ETL GLOBAL.


Sota l'epígraf "Blanqueig de capitals, Protecció de Dades i Compliance Penal",  Daniel Orgué ha analitzat la importància no només de fixar els protocols i codis de conducta en aquestes àrees, sinó en la necessitat d'implementar-ho i donar la deguda formació als treballadors a l'efecte d'evitar responsabilitats socials.

Si necessita assessorament o necessita implementar polítiques de prevenció de blanqueig de capitals, protecció de dades o Legal Compliance contacti amb el nostre despatx i li informarem sense compromís.
0 Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Responsable AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP
Finalitat
  1. Publicar i contestar al nostre blog els comentaris que feu a l'apartat 'Deixa un comentari' que apareix en el formulari habilitat dels posts del nostre blog. A la nostra web apareixerà publicat el nom i cognom facilitat i el seu comentari (mai publicarem el seu correu electrònic)
  2. Poder-li enviar el nostre butlletí comercial i realizar les comunicacions informatives i publicitàries dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics (mail, etc..)
Legitimació Consentiment del interessat.
Destinataris No es cediran les dades a tercers, excepte en supòsits d’obligacions legals.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, como s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la información addicional i detallada en el nostre apartat Política de Privacitat