Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

Presentem el TimeLapse de les obres del nostre despatx

A través d'aquest vídeo es pot comprovar a càmera ràpida l'evolució des del principi de les obres de remodelació de les nostres noves oficines d'advocats a Barcelona; 6 mesos de treball resumit en poc més de dos minuts.

Com ja us hem informat prèviament, des de l'1 d'agost els nostres advocats de Barcelona disposen de noves oficines. Les noves oficines són un espai més ampli, còmode, flexible i modern. El nostre creixement en els últims anys s'havia convertit les anteriors en un espai reduït i arcaic que no corresponia amb la imatge que a través del nostre serveis legals a Barcelona pretenem transmetre a tots els nostres clients.

En el vídeo que hem dissenyat, podreu veure com ens les trobem i quins treballs es van fer fins adequar-la al resultat actual.

0 Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Responsable AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP
Finalitat
  1. Publicar i contestar al nostre blog els comentaris que feu a l'apartat 'Deixa un comentari' que apareix en el formulari habilitat dels posts del nostre blog. A la nostra web apareixerà publicat el nom i cognom facilitat i el seu comentari (mai publicarem el seu correu electrònic)
  2. Poder-li enviar el nostre butlletí comercial i realizar les comunicacions informatives i publicitàries dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics (mail, etc..)
Legitimació Consentiment del interessat.
Destinataris No es cediran les dades a tercers, excepte en supòsits d’obligacions legals.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, como s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la información addicional i detallada en el nostre apartat Política de Privacitat