Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

AOB Advocats participa com a ponents en una conferència sobre la responsabilitat de les persones jurídiques

El passat 15 de juny Daniel ORGUE, advocat col·laborador d' AOB Advocats responsable de l'àrea Mercantil i Especialista en  Legal Compliance,  va participar com a ponent, juntament amb José Manuel Calavia (catedràtic de Dret Mercantil a la Universitat de Barcelona) i Carlos Castresana (fiscal del Tribunal Suprem en excedència) en una xerrada Organitzada per ETL Global a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona dirigida a administradors i empresaris sota el títol: "Compliment i Prevenció Penal per a Pymes: "Conveniència o necessitat".

Les ponències, es van estructurar en tres parts:  En la primera es reflexionava sobre la Responsabilitat d'Administradors i Directius a l'exercici dels seus càrrecs, la segona sobre la implantació del Programa i la darrera  sobre la Pràctica del "compliment"

Adjuntem diverses fotos amb la nostra assistència: