Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers tècniques i d'analítica per obtenir dades estadístiques. No les utilitzem per segmentar usuaris amb objectius publicitaris. Clicant 'més informació' t'expliquem com deshabilitar si així ho desitges..
Més informació OK

Quatre punts importants que has de saber si tens que signar un contracte de lloguer

En aquest vBlog responem dubtes bàsics que es poden presentar quan hem de signar un contracte de  lloguer:


- ¿Són vàlids els contractes verbals?  Tal i com exposem al nostre vBlog els contractes de lloguer verbals son perfectament vàlids, si bé recomanem sempre que es realitzi per escrit. En el nostre videoBlog t'explicarem el perquè.


- ¿Es poden pactar aspectes contraris a la Llei d’Arrendaments Urbans? La llei per exemple estableix que els contractes de lloguer d'habitatge tindran una durada mínima de 3 anys. ¿Seria possible pactar en un contracte una durada inferior? ¿Podria pactar-se que un  propietari no estigui obligat a fer reparacions necessàries per a conservar l'inmoble?


- ¿És obligatòria la fiança en els contractes? ¿Quina cuantitat mínima s'ha de pactar? ¿A on s'ha de depositar?


- ¿S’ha de pagar algun impost per fer un contracte de lloguer? En ocasions aquesta part es la més desconeguda. En aquest vBlog expliquem quin impost hauràs de satisfer quan signis un contracte de lloguer i qui l' ha de pagar, si l'arrendador o l'arrendatari.0 Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Responsable AOB ABOGADOS LEGAL SERVICES SLP
Finalitat
  1. Publicar i contestar al nostre blog els comentaris que feu a l'apartat 'Deixa un comentari' que apareix en el formulari habilitat dels posts del nostre blog. A la nostra web apareixerà publicat el nom i cognom facilitat i el seu comentari (mai publicarem el seu correu electrònic)
  2. Poder-li enviar el nostre butlletí comercial i realizar les comunicacions informatives i publicitàries dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics (mail, etc..)
Legitimació Consentiment del interessat.
Destinataris No es cediran les dades a tercers, excepte en supòsits d’obligacions legals.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, como s’explica a la informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la información addicional i detallada en el nostre apartat Política de Privacitat